Forest Lodge & Bowling

Bine ai venit la cel mai nou și mai avansat centru de agrement din Băile Tușnad! Suntem încântați să îți prezentăm o lume a divertismentului și emoției ca niciodată. Instalația noastră de ultimă generație se mândrește cu cea mai recentă adăugare la oraș: o pistă de bowling de ultimă oră, cu patru benzi curate.

Pentru spiritele competitive, avem o masă de biliard complet echipată, o configurație de Air Hochei încântătoare și o zonă de foosball plină de viață. Există ceva aici pentru toată lumea, indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau doar vrei să te distrezi.

Și când soarele apune, petrecerea nu se oprește! Coborâți în Clubul nostru subteran, unde noaptea prinde viață cu adevărat. Continuați festivitățile până la primele ore cu o atmosferă electrizantă care vă va ține cu siguranță în mișcare.

Adu-ți familia, adu-ți prietenii, pentru că la centrul nostru, fiecare grupă de vârstă se va distra de minune. Vino și trăiește o zi plină de râsete, competiție amicală și amintiri de neuitat. Abia așteptăm să vă urăm bun venit în destinația supremă pentru petrecere a timpului liber și distracție în Băile Tușnad!